Elevator Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Tytuł: Catch the Clown Gatunek: zręcznościowa Opis: Masz za zadanie osiągniecie jak najwyższego wyniku poprzez klikanie w klauna oraz odnalezienie ukrytego pokoju. Gra stworzona do konkursu Threefa. Polecam grać na pełnym ekranie. Download: http://www8.zippyshare.com/v/50236642/file.html https://gmclan.org/up6961.html Rozmiar pliku: 12,0 MB Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja (jeśli jakaś jest) Grafika: ja (z wyjątkiem klauna) Muzyka: machinimasound.com Dźwięki: soundjay.com Screeny: zara :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 10 mb za zwykłego Catch the Clown'a? Zdolny jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Po pierwsze, dzięki :*, po secundo, wrzuciłem na zippyshare.com ze względu na konkurs, zaraz też wrzucę na nasz uploader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Menu jest fajne, podoba mi się :) Ale z tym rozmiarem to zaszalałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Screeny: zara :twisted: Ja ci dam tak Zaraz pobiorę i powiem co sądzę. EDIT: Fajna i przyjemna giera. Menu fajne, gwiazdki i ten pies? też. Jedyne co mi się nie podoba to muzyka, nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Grrr, gameplay odrzuca tragicznie, za to reszta dobra. Ja osobiście wole dobry gameplay przy dodupnym menu niż na odwrót (chyba jak każdy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Gra ogólnie słaba: grafika taka sobie, zero grywalności. Grę włączyłem po czym po paru sekundach gry, wyłączyłem, by po chwili wyrzucić do kosza i puścić w nie pamięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 "Meh" to wystarczajacy opis. Przeciez da sie zrobic catch the clown bedac kreatywnym, richte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zaiste, ta gra jest niczym wspaniała świątynia, tylko w niej klauna nie ma. Niby coś tam jest, ale nieszczególnie rozrywkowe, więc raczej nie klaun (a może tym bardziej klaun? Hmm...). Menu bardzo ładnie wykonane, z różnymi efektami, opcjami, szmerami bajerami itd. (ale achievementów już nie ma, tylko tak udają :P) i w zasadzie największym zastrzeżeniem jest stosowanie standardowych okienek GMa. Jednak jako gracz wolałabym, żeby ten czas i energię przeznaczono nie na możliwość zmiany liczby gwiazdek w tle, lecz na urozmaicenie gameplayu. Bo ciągłe klikanie na pojedynczego i tego samego klauna, zachowującego się tak samo na początku gry jak i po 50-tym jego kliknięciu jest cokolwiek monotonne (i mamy jeszcze limit 100 błędnych kliknięć bodajże, i żadnych limitów czasowych, łojejciu!). Ja osobiście wole dobry gameplay przy dodupnym menu niż na odwrót (chyba jak każdy) Zgadzam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Całkowicie się z Wami zgadzam ^^. Nie mam dla siebie wytłumaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Całkowicie się z Wami zgadzam ^^. ...to czemu tak nie zrobiłeś? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Może pomysłu nie miałem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Tu nie trzeba mieć pomysłu :). Wystarczy popatrzyć na grę z perspektywy gracza i pomyśleć "mhh, co ja bym tu jako gracz jeszcze chciał w tej grze" ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 super ocena: grafika: 4/5 dźwięki : 3/5 gameplay 1/5 pomysł 1/5 ogólnie 9/20 Według mnie ta gra przegrywa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi