TO_mek Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Tytuł: Tani Cukier Gatunek: zręcznościówka Opis: Cena CUKRU poszła ostro w górę! Ale nic się nie martwcie pracujemy nad tym - będzie tanio - nawet bardzo! Aktualnie sprawdzamy zawartość cukru w cukrze. Wygląda na to, że ktoś mocno przesadził z ceną. Jednak już wkrótce będziecie mieli tyle cukru ile sami złapiecie ... i to zupełnie za darmo. Nie biegaj po marketach, u nas zrobisz nieograniczone zapasy! Download: TaniCukier Rozmiar pliku: 1,69 MB Autorzy: Programowanie: Retrospect Workshop Fabuła: Retrospect Workshop Grafika: Retrospect Workshop Muzyka: Retrospect Workshop Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 omg, nie umiem sterować :D ok już wyczaiłem. Sterowanie bardzo nie intuicyjne Gdy byłem na liście wyników cukier zaczął spadać z niewidzialnych pułek a potem przegrałem będąc w HS. Ogólnie gra nie przypadła mi do gustu :( Dam 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 fajna gierka, czy raczej minigierka podobna do jajeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO_mek Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Sterowanie bardzo nie intuicyjne Gdy byłem na liście wyników cukier zaczął spadać z niewidzialnych pułek a potem przegrałem będąc w HS. Sterowanie jest na głównej stronie po uruchomieniu gry A,X,L,M A to o czym piszesz wyżej to efekt naciśnięcia podczas gry nieopisanego klawisza H - highscore który faktycznie niepotrzebnie jest aktywny podczas rozgrywki. Tani Cukier powstał w czasie gdy cena cukru była na poziomie cen paliwa i dostępna była na naszej stronie z początkiem kwietnia a dopiero teraz umieściłem ją tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi