SexyLemur Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Muszę odpocząć od Nectronautisa (o którym nie zapomniałem!) i wziąłem się za rozluźniajacy projekt TDS (a właściwie shoot'n'slash :P ) w klimatach Stalkera. Niestety, jestem za leniwy na rysowanie zbyt wielu rzeczy. screen z pierwszej Zony. Żeby to jednak naprawdę realistycznie wyglądało, potrzebowałbym kilku gratów do wstawienia tu i ówdzie. Czołg Wymiary typowego drzewka. Na dzień dzisiejszy przydałoby się dodać -samochód osobowy (w wersji normalnej i zniszczonej) -czołg (j/w) -sprzęty domowego użytku (komputery, krzesła, butelki, opony takie tam...) 16x16 -krzaki i drzewa -Strip z postaciami ubranymi w neutralne kolory (khaki, szary) -Mutanty od 16x16 do 32x32 (wraz z opisem może, jak kiepsko rysujecie?:D) Osoby których grafiki trafią do gry zyskują miejsce w creditsach i nazwanie jednej postaci w grze wybranym przez nich imieniem (lub nickiem z GMclanu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 fajna grafika i hud jakieś polsko-angielski,zostaw taką grafe bo się klimat popsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Grafiki nie mam zamiaru zmieniać, tylko nie chce mi się tego wszystkiego rysować;p Swoją drogą, naprawdę ładnie wygląda?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Czołg!!!! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Hm, wygląda fajnie:D Lufa powinna być tylko nieco grubsza i przekrzywiona lekko w prawą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Oj to se przesuń jak chcesz ;P Miałem wenę :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ajaj, krzesło i komputer z drugiego są trochę za dużo. Tak czy inaczej opony i stolik oraz lekko zmodyfikowany czołg znajdą swoje miejsce w grze^^ Witamy w creditsach, chcesz jakoś postać nazwać?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Za duże? Trochę ciężko dopasować rozmiary do tych kulek ;P Potem jeszcze coś naskrobę. chcesz jakoś postać nazwać?;> hm Yoda? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 W załączniku wzór. Podstawowe wymiary to 16x16. Postać wędruje do nowego zadania;> wzor.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dobra, to co ci jeszcze potrzebne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 "-krzaki i drzewa" wymiary drzewa w pierwszej wiadomości. Troszkę postaci w stylu załącznikowym. Może jeszcze pomysły na jakiś mutantów? (mogą być nieco więksi) strip.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ło jeśli chodzi o roślinność to kiepski jestem :F Ale coś obaczę. OK. Tutaj jest kilka graficzek, otwórz przez GMa. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Pierwszy krzaczek rządzi xD Więcej takich! Postacie też gut^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Tzn. który? Ten który wyświetla się tutaj, czy ten który jest pierwszy w "otworzonym" stripie? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ten pierwszy stripowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ;P Jeszcze takie cuś ( 3 klatki ) Idę jak burza xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dobra burza ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Przyda się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Tak! Imię dla postaci?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Imię dla postaci? hmm ... Brocelliand tu nie pasuje raczej :> Może by tak : Brocco ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Krzesło, monitor (plus klawiatura i myska ;p) oraz opona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 @Brocelliand Aj, aj. Będzie w grze. @Jaklub Nie jestem pewny czy się nada, wyjdzie w praniu. No i najważniejsze, chętny ktoś do potestowania w najbliższym tygodniu?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja mogę w sumie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No to w najbliższym czasie coś podeślę:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 jak coś/ktoś to ewentualnie ja zawsze chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Muszę jeszcze tylko popracować nad mapą i systemem grup i może jakieś ogólnie dostępne demko wypuszczę. Przydałby mi się strip z serią sztalkierów (sztalkier, nie stalker) ubranych w neutralne kolory (khaki, szary) do zaludnienia Niżnego Jintocka, jedynego większego miasta w Zonie 01. Post Brocellianda jest w dobrym rozmiarze i można przerobić nagiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 To sa ludzie xD strip.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 gierka wygląda na to że ciekawa, w sumie mógłbym pokleić jakieś grafiki ale chyba za bardzo stylem odbiegam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Za małe grafiki (raptem 16x16) w mojej grze są na Twoje animacje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 no dokładnie na takiej powierzchni nie umiem sie rozkręcić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi