Elvis Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Witam wszystkich Mam problem Mam wyścigówke i mam biały samochód (cały biały) widok z góry Noi mam pytanie jak zrobić paletę kolorów ?? Chodzi mi o coś takiego I jak naprzykład wybiore kolor czarny to samochód będzie czarny a jak niebieski to jest niebieski i tym podobnym. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banek Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 o rany! może jaśniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 o rany! może jaśniej? Wiesz, ja jakoś wszystko z jego postu wszystko zrozumiałem. A co do tego pytania to był nie dawno podobny temat, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 wiem że był podobny ale mi właśnie chodzi o tą palete tak jak w paincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Masz zrobiłem przykład jak to zrobić >>Download<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Bardzo ci dziękuje najmocniej :) :) Właśnie oto mi chodziło dam cię w CREDOTACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Nie trzeba ^^ =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 zmienna=get_color(c_white)//w nawiasach domyślny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Nie chce nic mówić ale chyba wiesz co grozi za odświeżanie starych tematów zwłaszcza gdy problem jest już rozwiązany ^^ edit: poza tym jak już to w create zmienna=c_white// domyślny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi