Muximan Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jak zrobic zeby animacja sie wolniej ruszala tzn.animacja ma powoli sie zmieniac jak to zrobic?? pomcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jeżeli robisz klockami i robisz zmiane sprta po przez nacisniecie jakiegos guzika to w kolcku tam masz spped:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 nie chodzi mi o poruszanie tylko o yy jak to opisac dam zaraz screena SCREEN: screen a i ja to robie nie klockami EJ N POMUZCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 image_speed = 0.1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 zara sprawdze ale dalej udzielacie mi odpowiedzi mam zarejstrowanego gm 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi