Darlix Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam :) Wykona mi ktoś grafikę żołnierza od góry z bronią w reku?? Do gry Death On Desert2? Credits gwarantowane :) wymiary to 50x57... Proszę o link jeski ktoś zna lub jest w stanie go wykonać :) PoZdRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 może być taki? troche inne wymiary ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 znalazłem u siebie na dysku coś takiego: Wymiary też trochę inne, ale w końcu łatwo można zmienić. W sumie nic wielkiego , ale zawsze coś ;) (dodatkowo mam tego żółnierzyka jak trzyma inne bronie (około sześciu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jakie bronie czyli te inne moze trzymać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ja na dysku mam sporo kolesi (miała być gra, ale nie chciało mi się robić). Rozmiary małe... średnio to 33x33 (może by pasowały), lecz niestety styl S-F (kosmos, lasery, ufo, itd...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi