murdalow Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Ustawiamy sobie plugin w winampie. W connection wpisujemy adres komputera serwera shoutcastowego oraz port jaki był ustawiony w sc_serv.ini. to z innej strony,a moje pytanie gdzie ustawić ten plugin i gdzie to connection? jeśli to zły dział to przenieść prosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Opcje pluginów masz w Preferences, tam wybierz shoutcasta i "Configure selected plugin". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Opcje pluginów masz w Preferences, tam wybierz shoutcasta i "Configure selected plugin". właśnie tam szukałem i chyba mi brakuje jakiegoś plug-ina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Jak robiłem radio to korzystałem z tego poradnika i wszystko działało. http://eksakomp.website.pl/zrobtosam/radio.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 też niby już wszystko gotowe tylko w winampie nie mam tego odpowiedniego plugina gdzie mam wpisać adres(nazwa radia) i port jak to wpisze to już pewnie będzie gotowe tylko gdzie? przeinstaluje winamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 O to chodzi? Czasami zależy od tego jaką masz wersje winampa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 O to chodzi? Czasami zależy od tego jaką masz wersje winampa. nie mam nigdzie nic takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Wchodzisz w Options -> Preferences -> Plug-ins -> DSP/Effect -> Nullsoft Shoutcast blablabla I jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Wchodzisz w Options -> Preferences -> Plug-ins -> DSP/Effect -> Nullsoft Shoutcast blablabla I jest :D http://img91.imageshack.us/my.php?image=nimaug4.png zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Tam gdzie pisze "Plug in module",nie da się zmienic tego "Signal Processing Studio",na "Nullsoft Shout cast Source"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Bo DPS/Effect to pluginy wplywajace na parametry dzwieku... zajżyj do plug-ins -> media library, tam jest jakis "SHOUT cast wire" @down, no jesli nie ma odpowiedniego plugina to go nie znajdzie w opcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 @UP Nie gadajcie bzdur... ja to tam mam :P @murdalowrida na pewno zainstalowales plug-in do folderu z winampem? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 dobra kiedyś z tym pokombinuje, szkoda,że mi to nie wychodzi bo radio byłoby konkretne,puszczałbym swoje zbiory z dysku jak gadam z laskami na fazie,ogólnie jak uciekam przed policja, dymy i takie inne,prawdziwe życie hehe z życia wzięte od 18 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 ROFL, po co robić radio dla samego siebie, sam winamp starczy =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi