Grela Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Pomyślałem, że wykorzystam ten przykład Kryniaka. Najpierw go sprawdzałem wszystko dobrze, ale jak zamieniłem sprity w tym przykładzie to ludzik spada i nie reaguje na platforme. Nic nie zmieniałem. Tylko wyłącznie sprity na tamtych spritach działało to czemu na tych nie działa? Tylko podmieniałem sprity przypominam Link: http://www.gmclan.org/up1867_12_jump_up.html Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 zero zrozumienia... nawet nie wiesz na jakiej zasadzie ten przylad dziala... wejdz w opcje sprita podestu i ustaw origin na gornej krawedzi podestu. @down, po centrowaniu cos sie krzaczylo, a po ustawinieu origina na krawedzi tylko przy jednej probie zadzialalo :twisted: ale niechce mi sie zagladac do kodu :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Mi po wycentrowaniu działa bez bugów, trzeba tylko w stepie parametry zamienić Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi