Szymi_2004 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam! Ostatnio pracując nad botem do mojej gry pomyślałem o dodaniu go do autostartu (tak aby włączał się przy starcie systemu). Niestety jak to zawsze ja nie poradny Szymi nie umiem tego zrobić. Wie ktoś może co i jak trzeba "zaczarować" :D? Pozdro Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 [HKEY_LOCAL_MACHINE] software\microsoft\windows\CurrentVersion\run tam masz wszystkie klucze adresow programow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 A mógłbyś mi troche przybliżyć tą sprawę PsichiX? Bo nie rozumiem za bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 chcesz zapisac gre do autostartu, racja? to daj ten kod: GML path='c:/game.exe' registry_set_root(1) registry_write_string_ext('software\microsoft\windows\CurrentVersion\run','game',path) ale bedziesz musial chyba zmodyfikowac zmienna path (rejestr inaczej to czyta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 https://gmclan.org/index.php?wiki&wart=58 jbc to daje. p.s. Jak ja dawno nie rzucałem linkiem z wiki xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi