RW11 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 :crying: Do obiektu który jest nieruchomy dołączałem dżwięk 3d. Próbowałem w sound 3d - nie działa :boxed: sound_3d_set_sound_position sound_3d_set_sound_distance nie dzała :angry: Jak zrobić sound 3d?? Proszę o pomoc :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Masz w soundach jak ustawiasz zaznaczasz 3D sound :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RW11 Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 próbowałem tego ale dżwięk i tak jest normalny :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Spróbuj tego: https://gmclan.org/up2178_3_sound_effects.html ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RW11 Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 nie moge tego otworzyć <_< aha to lib :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 bo to jest lib , wkopiowujesz to do folderu z game makerem , i uzywasz jak klockow . edit : nom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RW11 Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 ale tworze gre i przy new game dzała a w tym co tworze nie dobra już odpaliłem zobaczymy czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 U mnie działało. Może uruchom ponownie kompa, zreinstaluj gma albo coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RW11 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 a jak sie używa tych klocków??? dałby mi ktoś jakiś przykład? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 https://gmclan.org/up2178_3_dzwiek_3d.html ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RW11 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 dzięki ci Luksor :thumbsup: :thumbsup: masz podzękowani specjalne w credits :D a ja kombinowałem z klockiem 3d cone :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 3d cone Wiesz co znaczy cone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RW11 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 stożek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi