Saus Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam, otoz mam problem z komputerem ktory pojawil sie zaraz (problem, nie komputer) jak dokupilem pamiec RAM (4gb :x) i nie moge sobie z nim poradzic juz sam nie wiem o co chodzi i co moze byc. A o co, motyla noga, chodzi? O to: Kiedy jestem caly dzien w domu komputer dziala i nic mu sie nie dzieje, ale kiedy ide do szkoly to komputer zostaje sam biedny w domu i jest jakies ~18 stopni bo nikogo nie ma w domu. Przychodze ok 16-17, wlaczam komputer, on dziala dziala i za chwile myk, nie dziala musze czekac ok. minute i dopiero wtedy raczy sie wlaczyc z powrotem, i nie wiem przez co to w ogole sie dzieje :P I tak pare razy po szkole az [przenosnia]sie rozgrzeje na dobre[/przenosnia], ale nie chce tak robic bo to logiczne ze kiedys ujrze piekny dym jak on tak bedzie mykal. Jakies pomysly co to i jak rozwiazac xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 odpowiedź on się nie rozgrzewa,też mi się tak zdawało lepiej zobacz czy nie masz coś z zasilaczem, ja tak miałem i od zasilacz płyta i dysk poszły... potraktuj to poważnie na początku myślałem że to wentylatory ale to nie to od zasilacz takie moga być skoki albo na płycie głównej coś przepalone ale lepiej to doprowadź do normalności bo jak będziesz czekać to inne podzespoły Ci się zniszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 To moze cos w stylu jaki zasilacz by mi sie przydal :P? Bo nie znam sie na tym, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 nie wiem jakiś mocniejszy ja teraz czekam też na swojego kompa,dostane mocny zasilacz a jaki to nie wiem jak będe mieć to napisze,lepiej niech jakiś fachowiec zdejmie obudowe i troche zajrzy do środka samemu lepiej nic nie dociskać ani kombinować dobry zasilacz od 100 zł jest już podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dla mnie pieniadze nie graja roli xD niech kosztuje ile chce, wie ktos jak sprawdzic jaki mam zasilacz :P? Bo w fakturze nie znalazlem (zasilacz widmo) i nie wiem jak szukac, jeszcze slabszy znajde xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi