M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 witam. kolejny problem. otoz, wiem ze byla juz o tym mowa, ale za chiny nie moge tego znalezc. zrobilem juz wchodzenie do najblizszego samochodu (gta :P) i jak chce jechac to mi jada wszystkie samochody naraz O_O jak tego uniknac?? mam warunek: GML if zapalony=true { ruch... } z gory dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jak to jadą wszystkie? @_@ Rozwiń trochę kod jeżdżenia i wsiadania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Z tego co powiedziała mi wróżka pewnie obiekt gracz ustawia auto.zapalony=true czyli wszystkim autom. Pokombinuj z instance_nearest (chyba tak to się nazywa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 dziala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi