Bigshark2 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Sorki że pisze z tego konta,ale na prawdziwym nie pamiętam hasła(z resztą i tak już nikt mnie nie pamięta). Chodzi mi o to jakie silniki graficzne polecacie: Do gier 2d. Do gier 3d. Chodzi mnie też o łatwą naukę i polską(niekoniecznie,może byc angielska),przejrzystą dokumentacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ładnie się tak pod Bigsharka podszywać Proxxie :P ? Co do tematu -> Crystal Space 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigshark2 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Może cos do gier 2d by się znalazło? @Marmot To konto było kiedyś dla picu,ale hasło które użyłem jest nadzwyczaj proste. A może najlepszy i najłatwiejszy jest Irrlicht do gier 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Funkcję "Zapomniałem hasła" to pewnie Ci zjadło ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigshark2 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Funkcję "Zapomniałem hasła" to pewnie Ci zjadło ;p. Co wam zależy czy jestem na konto Proxx,czy na tym :] Chyba że słowo Bigshark źle wam się kojarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Nie, że się źle kojarzy, co jest mylące. A do gier 2D, to oczywiście polecam ClanLIB. Może się wydawać z początku trudny, ale jest bardzo prosty wbrew pozorom, no i ta wbudowana obsługa XMLa, miód 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi