Crackkk-GM Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witajcie!^^ Potrzebuje paru grafik do mojej gry RPG: Widok od góry... Grafiki: trawa 32*32, smok 60*60, smok junior 32*32 Na razie tyle... Jak coś to napisze. @Aa zapomniałem mogę dodać logo autora podczas filmiku na początku gry ^^, (Creadits również) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Wymiary 64x64 ( skoro smoczek i trawa ma mieć 32x32 pomyślałem że takie są normalniejsze) Może być ? W razie czego możesz mu dorysować pazurki, jakąś różdżkę lub coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Nie wiem czy się spodoba ale jest nawet dobra. :) @Up Ładny smok, i to bardzo :P Tylko ten kolor taki sobie :P Zrób może bardziej ciemny zieleń jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dzięki chłopaki! Macie creaditsy na bank, tylko trawkę trochę trzeba poprawić i będzie ok (-.-,)... Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Blur rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dobra ludziska! Prace ruszają a grafik mało... Potrzebuje: Trolla: 65*65 Robaczka: 32*10 Żebraka: 16*32 NPC od zboji: 16*32 Wilka: 32*10 (Możecie dodać pare potworów od siebie :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 jak ma wyglaadac robaczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zapomniałem że poprawiłem dla Ciebie trawę. Jest trochę jaśniejsza. Moim zdaniem wygląda lepiej niż tamta :P EDIT: Jeżeli potrzebujesz jeszcze jakiś grafik oprócz potworków, to pisz :P Nie za dobrze rysuje potworki, NPC nawet nawet :P Pisz co chcesz żebym narysował, bo i tak nie mam co robić przez weekend ;) EDIT2: Ho ho, aż się zdziwiłem że coś takiego fajnego mi wyszło :P Może być to żebrak, lecz bardziej NPC. Jak chcesz mogę dodać niby postrzępione ubranie :P A NPC wyposażę w jakąś zbroję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 @UP dziex ziom, @Tsukuru Robaczek hmm... no niech... według twoich upodobań :) @edit Potrzebuje: Pasku do loadingu z napisem "Dragon Attack" Pasku nawigacyjnego o szerokości 640 (Lvl,exp,exp do next,hp,skills:atk,def) Z góry thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi