Gość Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 witam mam klopot, otoz che zrobic w gm electro komiks :jezor: tzn. jakies tlo np wojownik atakuje wojownika, (nie animacja poprostu zamrozony czas) i na tym tle chce zrobic przyciski np The King czyli jakas ramka z tym napisem, i ten przycisk ma zmienic tlo na inny rysunek, mozliwosc powrotu za pomoca esc, podpowie mi ktos? mam wersje gm'a 7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 mam wersje gm'a 7.0 Zapłaciłeś??? A co do tematu to nie umiem ci pomóc spróbuj z change_obiekt :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Robisz sobie sprita z przyciskiem jakim chcesz i w evencie mouse left button piszesz: GML room_goto_next(); tylko że będziesz musiał robić duuuużo romów. 1 room - jakaś akcja naciskasz przycisk 2 room - -||- znów przycisk i tak dalej aż do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi