Tsukuru Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 A wiec jesli mozecie znalesc/macie grafike z gry RPG Tsukuru, to prosze o link do niej (ktos podawal taki tutorial , gdzie wlasnie tam byly grafiki z gry Tsukuru.... Jesli ktos pomoze , nie dam autora (bo to za malo), ale dam za to napsi w temacie mojej gry;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zdawalo mi sie ze Ty jestes grafikiem i rpg tsuruku to nie gra :huh: www.rpgmaker.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jestem.... Ale chce zrobic Gre Tsukuru i zrobic rowniez jakies 2 rodzaje dziewczyn na podstawie tego , bo chlopcow juz mam , jesli chcecie przedstawie 1-5 sekundowa animacje , ktora zrobilem dzisiaj po 2 dniowym kursie animacji.(Pisac na gadu-gadu)... Oczywiscie wchodzic na mojego chomika ( o hasla prosic na gg ). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jesli jestes to dlaczego 'Twoje' grafiki sa z google ? Szukaj sobie bo Snake dawal program <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zapewniam ze nie wszystkie. ( nawet nie wiekszosc) Teraz jak widzicie robie gre Pacman,mape do OTS'a (wiem ze tibia glupia , ale ots to co innego),bylem na kursie animacji,pisze mange,robie strzelanke . Troche czasu leci, ps. ja nie chce programu do tworzenia RPG tylko grafik Tsukuru xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 http://gmc.yoyogames.com/?showtopic=64416 Hmm to napewno nie jest program do robienia RPG <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi