Szymi_2004 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witajcie! Od długiego już czasu zajmuję się moim projektem "Kulki MP" (raz robię, raz nie xD). Ustawiłem w objectcie 1 (naszej postaci, kulki), żeby po naciśnięciu klawisza Insert zmienił się kolor owej kulki. Znudziło mnie na klika dni robienie mojej gry, więc wymyśliłem do niej bota. Ten oto bot miałby naciskać i puszczać przycisk Insert co np. 1 sec. Wymyśliłem sobie, że bot będzie odpalał się w tray'u by zaoszczedzić miejsca użytkownikowi na pulpicie/pasku. Niestety nie wiem jak zminimalizować aplikację do traya :/. Bawię się jakiś czas w Delphi i tam aby minimalizować okienko programu do tray'a potrzeba odpowiedniego komponentu. Czy w przypadku Game Makera bedzie potrzebny jakis dll? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich :P. Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Wpis w wyszukiwarce minimalizacja do traya NApewno znajdzies - ja znalazłem z 10 różnych dll'i..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 dawidss chyba go nie zrozumiałeś mu chodzi aby bot który będzie włączany razem z jego grą minimalizował się automatycznie bez ściągania jakiegokolwiek programu to tray ja znalazłem dll specjalnie zrobiony do gm niestety musisz kogoś poprosić aby ci go reuploadował link do tematu na oficjalnym forum gm http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=208273&st=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Dzięki bardzo Millenium. Zarejestruję się i poprosze :P. Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi