GMcliker Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam,zacząłem robić w blenderze grafiki 3D i zrobiłem taki pierścień. Zapisałem go i dałem do marzipana no udało mi się ale w GM-ie i nie wiem jak wytłumaczyć w nim bo nie może znaleźć co znaczy "loadDatModel"(model_id,'filename.dat'); Nie wiem jak to wytłumaczyć w nim i proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam,zacząłem robić w blenderze grafiki 3D i zrobiłem taki pierścień. Zapisałem go i dałem do marzipana no udało mi się ale w GM-ie i nie wiem jak wytłumaczyć w nim bo nie może znaleźć co znaczy "loadDatModel"(model_id,'filename.dat'); Nie wiem jak to wytłumaczyć w nim i proszę o pomoc. Gdybyś nie wymyślał funkcji z kosmosu to by zadziałało. Nazwa funkcji to d3d_model_load. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi