fervi (Skovv) Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Witajcie ;) Szukam Grafika do mojej nowej gry. Ciężko tą grę określić, jest to połączenie Fightingu z RPG. Coś w stylu pokemony, ciśniemy gostkiem i nim walczymy. Mój Grafik zdezerterował, trzeba go będzie powiesić ;] Kontakt: 7826448 - GównoGad Thunderstormpolska@o2.pl - email Fervi - Wiadomość Prywatna Strona - Tu też możecie pisać ;] Fęrvi Częka i Prąsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 A jaki styl grafiki, ile gry już jest, jakie jest powodzenie i pewność że projekt wypali? ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Styl Grafiki? Nie wiem co to ;p To do grafików możesz pisać ;> Ile gry już jest? Najważniejsze wszystko jest ;p Projekt wypali, nie znam dokładnie terminu, ale please wait ;p @Edit Z boku .. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 To do grafików możesz pisać ;> Szukasz ich. Styl Grafiki? Nie wiem co to ;p No pixelart czy co, widok z góry, boku, izometryczny? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi