fatalna_jendza Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 :)Hej! Korzystam z Game Makera 6.1 od kilku dni i mam jedno pytanko: Jak zrobić, żeby okienko ładowania gry było okienkiem zaprojektowanym przeze mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Global Game Settings -> Loading -> Zaznaczamy opcje "Show your own image while loading" -> Klikamy na Change Image -> Wybieramy plik grafiki ładowania -> Cieszymy się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zaczynamy tworzyć gre od ustawienia okienka ładowania gry. Spox :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zaczynamy tworzyć gre od ustawienia okienka ładowania gry. Spox :] <{POST_SNAPBACK}> Nie, nie, nie, ja już kilka etapów zrobiłam, tylko mi praktycznie zostało to okienko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 o to czekamy na gierke :] ale nie pomoge ci w grafie :crying: bo lewom renkom sie zle rysuje (bo mam złamany palec w prawej) ej i czemu nazwałeś się fatalna_jendza . tak nie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 o to czekamy na gierke :] ale nie pomoge ci w grafie :crying: bo lewom renkom sie zle rysuje (bo mam złamany palec w prawej) Ale nikt nie potrzebuje pomocy grafika :] Piszesz o tym palcu, jak byś sie z tego cieszył i chciał sie pochwalić <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 ale hcialem tylko powiedziec fatalnej jendzy ze jestem nieczynny :) o juz jestem adwenced memember heh 32 postów fajno :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 hcialem tylko powiedziec fatalnej jendzy ze jestem nieczynny Czy każdemu użytkownikowi który napisze posta będziesz mówił o tym że jesteś nieczynny?? Wiesz to trochę jest wkurzające a najbardziej irytuje że sobie w ten sposób najokrutniej w świecie nabijasz posty po czym zaraz mówisz że jestes zaawansowanym uzytkownikiem czyli jak to ty powiedziales:adwenced memember Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi