krychu90 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Potrzebuje linka do programu do modelowania w 3D. Jeśli macie to podajcie. Z góry THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 A jaśnie pan nie może użyć Google? Wyszukanie w google zajmuje mniej czasu niż napisanie posta. Piszę w google "modelowanie 3d" http://www.google.com/search?hl=pl&client=...ukaj&lr=lang_pl - taki linczek mi powstaje A oto pierwszy wynik: http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=61 - programy do modelowania w 3D (przypomnę, pierwszy wynik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 MilkShape, Blender, 3D Studio Max... A do animacji - Anim8tor! :P Chociaż 3D Studio Max 7 - jeżeli chodzi o tworzenie animacji itp - wymiata --' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 A który z nich może otwierać pliki w formacie: md2, 3ds i inne? Ja już szukałem 3D Studio Max ale tylko na XP było, a ja mam 98. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Milkshape odczytuje większość formatów, oraz Anim8or obsługuje wiele z nich. MD2 będzie formatem Milkshape, a 3DS formatem 3D Studio Max, ale otworzy i zedytuje go także Anim8or. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbiidduull Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 hej ja polecam Zmodeler jest łatwy w obsłudze i mam do niego pare tutoriali i program : tutorial #1 tutorial #2 Zmodeler 1.07b oraz ze stron internetowych: tutorial gasusia po polsku tutorial po angielsku ale łatwo mozna skojarzyć po obrazkach 2 tutorial po angielsku tez łatwo skojarzyć po obrazkach strona z blueprint`s ami: www.the-blueprints.com dodam również pocięte szkice Toyoty Supry do pobrania tu pozdrawiam i zycze milego modelowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 tiaa... potem maja pretensje ze warna dostaja... <_< czytales regulamin? i popatrzyles na date posta? krychu juz sobie dawno poradzil... ech.. T_T A ty czytałeś regulamin? Bo piszesz nie na temat i bawisz się w moderatora, i jakbym nie był dzisiaj taki leniwy, to byś warna dostał ode mnie :-) . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi