pawcio3018 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 chcialbym dodac takie cos do mojej gry jak kamera w srodku auta lecz nie mam zdjec odpowiednich zrobilibyscie dla mnie ten srodek a raczej srodki najlepiej z 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ale w jakim sensie? chcesz tekstury czy jak? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 chcialbym dodac takie cos do mojej gry jak kamera w srodku auta lecz nie mam zdjec odpowiednich zrobilibyscie dla mnie ten srodek a raczej srodki najlepiej z 10 Nie za bardzo rozumiem :huh: Chodzi ci o widok kierowcy (kierownica, szyba...?), tak jak tutaj: O ile się nie mylę, wtedy będzie to gra 3D, a o taką trudno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 chodzi mi o widok kierownicy i szyby tak jak za miejscem kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitsi8 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zrób te samochody ful 3d z wnętrzem. Potem tylko zaaplikujesz 2 kameri jedna z nad auta czy cośtam a dróga z wnętrza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 fajnie tylko nie dam rady zrobic 26 aut z wnętrzem. PS: Sorry za te c zamiast ci bo nie moge go pisac na mojej klawiaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitsi8 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Moge ci pomódz te auta robić. Znam sie na 3d. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 pomódz jezus maria :mellow: Btw robienie całych modeli samochodów dla GMa nie będzie zbyt wydajne :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 właśnie gre będzie strasznie tneło bo chce zrobic aby tez auta jezdzily same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 LoL, LoL, LoL.... itd....... Człowieku weź se odpuść 3D! Nawet, jeżeli kiedyś skończysz tą grę, w co szczerze wątpię, to będzie to 100% czyjegoś kodu -_-' .... A tak na marginesie: Nie prościej byłoby ustawić na 1 plan jeden obiekt ze spritem jakiegoś zdjęcia auta - ale z dziurami w szybach. A na szyby dałoby się inne obiekty tyle, że z image_alpha...... Dużo wydajniej niż modelować całe wnętrze....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitsi8 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Wiecie co? Wy to potraficie człowieka do pracy zmodernizować. Weź se odpuść z 3d? Przeciesz tak czy tak trzeba się będzie nauczy ć robić gry w 3d to poco człowieka zniechęcać :crying: A z resztą. Może i newydajne modelować tyle aut ale efekt moim zdaniem leprzy a z modelowaniem też niema tak dużo zachodu. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi