Jedi_Master2 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Przedstawiam wam mój beat, który raczej mi się nie przyda (szykowałem go pod nagranie kawałka i w końcu nie wykorzystałem). Nuta wyszła dość fajnie (bardziej pod rock/metal niż pod rap) więc nie chcę by się marnowała i dlatego będę zadowolony gdy ktoś ją wykorzysta do swojej produkcji. https://gmclan.org/up1777_8_beat1_95_bpm_.html Jak coś jestem zawsze skory do pomocy w komponowaniu muzyki do gier :D. GG: 6499272 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 bardziej pod rock/metal niż pod rap:boxed: prędzej jakiś trip-hop, czy coś w tym guście. muzyka całkiem, całkiem, choć to nie moje klimaty. trochę monotonne, ale ogólnie ładnie ci to wyszło :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Boskie pady, ale FL Slayera szybko zastąp jakąś realistycznie brzmiącą gitarą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 bardziej pod rock/metal niż pod rap Ty słyszałes kiedyś rocka ( nie mówiąc o metalu ) ? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 słyszałem więcej niż ci się zdaje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi