Drwal Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witajcie! Potrzebuję do mojej gry grafik dośc kreskówkowych. 1. drzewko 2. paproc 3. człowiek - a'la robinson 4. namiot 5. tygrys lub inne zwierzę mieszkające w DŻUNGLI Ma to wyglądac mniej więcej tak jak w załączniku. bez_tytu_ufff.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 rozmiary <_< człowiek ma być wielkości drzewa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 drzewo jest na 30x30 a człowiek ma byc 20x20 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Sorry za Double!!! Proszę żeby ktoś chociaż popróbował zrobic te graficzki! Oferuję miejsce w Creditsach! No dalej! To tylko 30x30 pixeli :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Trzymaj: Dzisiaj zrobiłem tylko tyle, jutro dorzucę kilka drzew i jakieś zwierzęta oraz roślinki. :) Szałas/namiot: Drzewo_1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zrobiłem coś takiego... pierwsze drzewo jest 'gołe' w tym drugim drzewku jest jest taki lisć, jak za mało będzie to sobie powklejaj. :D EDIT: Oczywiście wymagane miejsce w 'CREDITS'... bez tego ani rusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi