Matrixx Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Piszcie swoje pomysły na stronę www o grach lub o jednej grze. Chodzi o to, że strona o jakim gatunku np. sportowe albo jedna gra. Jak jedna gra to taka, która jest znana i można grać przez neta oraz jest aktualiozwana dodawane jakieś dodatki zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Niby dlaczego mielibyśmy się dzielić swoimi pomysłami z innymi? :B Tym bardziej temat jest bez sensu jeśli chodzi tylko o "gry". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Wg. mnie także bez sensu ;f btw. najlepiej zbieraj muszelki - lepsze zajęcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ja tylko zadałem pytanie jeżeli nie chcecie odpowiadać nie musicie. Chciałem się dowiedzieć co lubią gracze i o jakiej grze lub o jakim gatunku chcieliby aby był portal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jeśli się nie mylę to był temat z "ulubionymi grami" użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 a co powiesz na stronę o ścinawieckiej(pl.wikipedia.org/wiki/Ścinawka) hodowli moli :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi