propaganja Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 heh to już sprawa gustów. Ja do zwykłego słuchania wole zapodać sobie jakieś reggae albo duby, do robienia gier tym bardziej, jak robie jakieś backowate gry przeważnie puszczam drum'n'bassy albo jungle. No ale nie wyobrażam sobie MAGi albo Almory z reggae albo bejsami w tle, a muzyczka Roba pasuje co jak co idealnie. No ale po wyłączenie ww. gier od razu i bez wachania zmieniam Roba na Boba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ja tam zawsze słucham muzyki z gier xD Gdyby nie ona to nie miałbym natchnienia na tworzenie :P A utwory Roba są świetne - nic dodać, nic ująć. Idą do mojej kolekcji OST-ów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 To fakt, ja robiąc kolejne platformówki z Mariem nie raz puszczałem se jakieś śmieszne midowe melodyjki ze wcześniejszych gier 2D z Mariem. To po prostu pozwala wyczuć klimat i do głowy przychodzą wtedy dobre, związane z tematem pomysły. Teraz na szczęście mam istne Arcydzieło orkiestralne związane z moim ulubionym bohaterem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 ss The Old bones stir jest genialne. Z taką muzyką wie sie jakie gry robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi