Wielki Batch Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 PC-SPEAKER nie chce odgrywać dzwięku. Prosze pomóżcie! :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 MÓJ PAZKONIEĆ jest złamany. Proszę pomóżcie! :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielki Batch Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Do cholery co mam zrobic aby PC - SPEAKER CHODZIŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 To może byś chociaż powiedział kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielki Batch Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 MÓJ PAZKONIEĆ jest złamany. Proszę pomóżcie! :crying: Ten post był ironiczny... (bez komentarza) Nie wiem dlaczego mi nie chodzi moze ja przetaktowalem procesor? Niewiem więc was tego pytam a nie czały czas cytuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 A skąd my mamy wiedzieć czemu ci nie działa :/ ? Może zobacz w windowsowej regulacji głośności, czy nie wyciszyłeś PC Speakera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Do cholery co mam zrobic aby PC - SPEAKER CHODZIŁ podpiac kabelki do plyty glownej? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielki Batch Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 W winsowsowej wszystko ok ale moze to sie ustawia w BIOSIE Bo mam BIOS'a American Magaments (jakos tak) jak bylo to by potrzebne i mam procesora AMD Sempron +2600 Bo mie kiedys zdziwilo ze gdy wlaczam kompa to wlasnie ten odglos kiedy sie wlacza wina nie chodzil (po pewnym czasie). Nie chodzi PC-SPEAKER kiedy wlasnie to nie chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 MÓJ PAZKONIEĆ jest złamany. Proszę pomóżcie! :crying: Jak to przeczytałem to rykłem ze śmiechu :lol2: Sprawdź czy nie wyciszone jest w regulacji głośności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Do cholery co mam zrobic aby PC - SPEAKER CHODZIŁ - kupić komputer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi