Oriental Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam po dlugiej przerwie ;o co sie dzialo ;D. A więc mam problemik i na żadnym forum nie znalazlem odpowiedzi :< Mam Neostrade* no i ten zasrany Router. Pytanie jak moge stawiac Open Servery? OTS | CS | i inne gry Slyszalem cos o Hamahi czy jak to tam ale mi to też nie idzie =/ Prosze o szybką odpowiedz albo rozwiązanie tego długiego problemu ;p PoZdrO~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 http://no-ip.pl Tam masz wszystko opisane :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Nie chodzi o zmienne ip, to mi nie przeszkadza. Poprostu nie moge stawic. Gracze nie mogą siępodłączyć =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No ale dlaczego? Lokalnie też nie mogą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Moje 6 komputerków podłącza sie ładnie bez lagów wiadomo. Ale inni nie mają dostępu do mojego servera. Prosze help me ;d potrzebuje stawić serva :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Nie masz zewnętrznego IP. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No a jak ten problem rozwiązać? Musi sie dać :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Musisz mieć zewnętrzne IP. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Nie da sie z routerem w ustawieniach pokombinować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Raczej nie.Musisz mieć zewnętrzne IP.;x Edit:Mój kumpel tez ma NEO i nie może stawiać serwerów ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Kur*a mać =/ poczekam może jakiśspec sie znajdzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Nie czekaj na speca.Odpowiedz masz 2 posty wyżej, 4 posty wyżej i 6 postów wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ja mam router, włażę w ustawienia, odblokowuję porty, stawiam serwer i gitara gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Gadaj jak! Albo lepiej Proszę cię wytłumacz mi how to make it? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Nie wiem czy masz taki router jak ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ale mów jak to sie robi ja u siebie znajde :) powiedz jak jest u ciebie Ale mów jak to sie robi ja u siebie znajde :) powiedz jak jest u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 odblokowujesz porty tcp i udp wymagane przez grę po czym stawiasz serwer. jak masz liveboksa to wpisz w przeglądarce http://192.168.1.1/ , wejdz w zakładkę Serwery Lan. dalej będzie chyba jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Moge to ustawić tam gdzie jest Połączenai sieciowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Może masz takie coś jak Virtual Servers? Tam zdaje się można robić takie "konta" z portami do odblokowania i dodawać je do listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mike daj gg screny ci dam i szybciej to obgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Lol neta mi wyłączyło musiałem resetować :P Wyłączyłem DHCP xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No dobra ale to nie powód, żebyś miał doubleować. btw.Musisz mieć zewnętrzne IP. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mikuśdaj gg no weś ppotrzebuje serva ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Dałem ci na PW Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Rozwiązaliście wkońcu te sprawę ? Chciałym wiedzieć co jest/było przyczyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 @Fallord: Cały czas głupoty gadasz. Powiedział, że ma neo i router, czyli jedyne wyjście to odblokowanie portów w routerze, a ty się ciągle upierasz przy tym, że nie da się nic zrobić :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Sry, w tych sprawach jestem komletnie zielony ;x.Ja się tylko usiłuję dowiedzieć czy ma zew. IP, nie wiem jak jest w NEO nigdy jej nie miałem ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 W NEO ma się zawsze zewnętrzne ip, ale zmienne. Tak jak napisali przedmówcy - trzeba skonfigurować router. A teraz policz sobie ile razy w tym wątku podałeś mu błędnych odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Próbuję odblokować porty w moim routerze i korzystam z tej stronki jako pomoc. Link I teraz o co chodzi z tym Private IP? Wpisujemy tutaj wymyślone IP czy IP komputera ,który ma zew. IP? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A teraz policz sobie ile razy w tym wątku podałeś mu błędnych odpowiedzi. Uuuu, rzeczywiście ;f Zrozum, nigdy nie miałem NEO ;o. EDIT:No ale mówiąc, że musi mieć zew. IP nie skłamałem xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi