Fallord Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Słuchajcie - zrobiłem pasek na zasadzie <marquee bgcolor="black">Tekst</marquee> Wygląda to tak: http://www.mFoto.pl/uploads/1858/asd_c827c.jpg Chciałbym aby ten pasek był zrobiony tak(Aktualną fotke zrobiłem w paincie.) http://www.mFoto.pl/uploads/1858/asd1_57a78.jpg Ma ktoś jakiś pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zmniejsz marginesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 To ja zapytam : Jak ? :) EDIT: NIe odpisujcie narazie - sam pogłówkuję może coś wyjdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 body { margin: 0px; padding: 0px; } :x Ew. dla marquee to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zrobione - Wystarczyło pomyśleć ;x(Nie, nie sposobem Tymcia ^^) Dobra teraz coś z innej beki: Jak moge zastąpić to: <marquee bgcolor="black">TEKST</marquee> Bo nie chcem, żeby mi to latało po ekranie(Napis). Jakieś pomysły ? btw.Chodzi o to, że chcem to zastąpić innym kodem.;x Dobra wiem chu.....owo tłumacze bo nie wyspany jestem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 <span>, <div>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Oh Guyz, wytłumacz mi proszę trochę jaśniej ;x Te czarne "tło" jest zrobione poprzez <marquee bgcolor="black">TEKST</marquee> - Tyle, ze w tym kodzie tekst się rusza/ jest animowany - poprostu chcem uzyskać ten sam efekt tyle, że bez ruszania/animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Czarne tło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 No nie =D Czarne tło (<marquee bgcolor="black">TEKST</marquee>) = Czarny Pasek ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Stylem: background:#000; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nie, po raz kolejny źle mnie zrozumiałeś, albo to ja źle tłumacze ;x nieważne.Postaram się wytłumaczyć jeszcze raz =D A więc...ekhmmm.... "Kod" <marquee bgcolor="black">TEKST</marquee> Tworzy ten pasek na górze tak jak chciałem, według moich upodobań - nie podoba mi się jedynie to, że tekst umieszczony przewija się z prawej do lewej.Chciałbym, zeby tekst stał w miejscu - tylko to chcem zrobić ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 <div style="background-color: black; width: 100%; height: 50px;">TEKST</div> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Nooooo...I za to go kocham xD.Myślę, że mogę zamknąć ;o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi