1pietras Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 W grze 3D zrobiłem particles, ale kulki nie lecą w góre, ale po ziemi. Wie ktoś jak zrobić, aby kulki leciały w gore? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Oś Z czy jakoś tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Particle nie mają chyba osi Z :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pietras Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 :huh: Chce jedynie obrócić particles jak obrazek tylko mi nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jesli chodzi o particles to te wbudowane w gm sie do tego nie nadaja. Lepiej samemu napisac takie cos. Jesli masz nieco wiedzy i wyobrazni to bedziesz potrafil zrobic system particles na podstawie tego wbudowanego. A to juz bedzie zabawa z obiektami/listami (obiekty beda szybsze do tego), rysowanie przetransformowanych spritow i zabawa matematyka. Ale dla Ciebie zapewne to bedzie w miare proste, nie? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pietras Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Myślę, że zupełnie Chicken to nie jestem. Będe dał rade to zrobić, ale szkoda że nie można z tymi particles. Dzięki wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi