Lord Vayaa Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Musze sciagac visual studio czy moge sciagnac jakis inny kompilator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ale opisz jaki masz problem z kompilatorem? Bo ja nie rozumie o co ci chodzi. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 prócz Visual C#, który jest najlepszy, istnieje jeszcze bardzo zacny SharpDevelop. swego czasu długo tego używałem. ba, napisałem w nim jeden program (Kości RPG) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 OK dzieki Kamrat zamykam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Przecie kompilator masz na samej platformie .NETa. A Visual to tylko IDE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi