czarik Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 może to banalne pytanie ale dopiero co zacząłem robić gry w GM i nie wiem jak zrobić to że piłka w arkanoid po wyleceniu poza obszar pojawi się znów na środku room'u a gra zacznie się od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Wejdz na strone glowna GMClanu a tam w zasobach znajdziesz przyklad arkanoida Pozdrawiam, Pablooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 może to banalne pytanie ale dopiero co zacząłem robić gry w GM i nie wiem jak zrobić to że piłka w arkanoid po wyleceniu poza obszar pojawi się znów na środku room'u a gra zacznie się od nowa W evencie Outside Room dajesz klocek restart game albo kodem: GML game_restart() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarik Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 dzięki all już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi