Grela Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jak otwieralem moja stronke do instalowania to wyskoczyl mi blad 500 ze przeciazenie, albo nie ma praw chmod itp. co jest powodem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Przeciążenie lub brak praw? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Uprzedzając pytanie co z tym zrobić: poczekać aż się odciąży, lub nadać chmody (wg poleceń installera of coz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Którym plikom??mam readme nadam chmody i zobaczymy. EDIT: działa :) dzięki za pomoc. Closed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi