Immortal Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 yoyo mam taki problem pobralem sobie jakis polski silnik ale niewiem co i jak ale mniejsza z tym moge juz wejsc, inni na moj serv tez ale gdy wpisuje komende aby przejsc do mapeditora to ta KOMENDA DZIALA xd i luz ale jak zrobic ze mozna przejsc gdzies dalej niz tylko hmm jak to wytlumaczyc mapa: ________________________ |&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& | | &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& | | &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& | |o &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& | |[] &&&&&&&&&&&&&&&&&& | | &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& | ---------------------------------- ten prostokat to mapa, to wsrodku to ludzik a to: &&& to domki trawa itp i nie moge isc dalej a chcialbym miec mozliwosc: isc dalej i edytowac dalszy teren w mapeditorze? jak to zrobic? i prosze i bardzo dobre odpowiedzi (takie, z ktorych cos skumam) bo jestem nowy w tym swiecie i nie dawac mi adresow do poradnikow dla poczatkujacych ja chce tylko wiedziec jak edytowac dalszy teren! za pomoc zrobie wszystko xd moze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 yoyo mam taki problem pobralem sobie jakis polski silnik ale niewiem co i jak ale mniejsza z tym moge juz wejsc, inni na moj serv tez ale gdy wpisuje komende aby przejsc do mapeditora to ta KOMENDA DZIALA xd i luz ale jak zrobic ze mozna przejsc gdzies dalej niz tylko hmm jak to wytlumaczyc mapa: ________________________ |&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& | | &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& | | &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& | |o &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& | |[] &&&&&&&&&&&&&&&&&& | | &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& | ---------------------------------- ten prostokat to mapa, to wsrodku to ludzik a to: &&& to domki trawa itp i nie moge isc dalej a chcialbym miec mozliwosc: isc dalej i edytowac dalszy teren w mapeditorze? jak to zrobic? i prosze i bardzo dobre odpowiedzi (takie, z ktorych cos skumam) bo jestem nowy w tym swiecie i nie dawac mi adresow do poradnikow dla poczatkujacych ja chce tylko wiedziec jak edytowac dalszy teren! za pomoc zrobie wszystko xd moze ;p Wow. No to zaszalałeś obfitością informacji, które pomogą nam pomóc tobie. Co to za silnik? Czego silnik? Link do silnika. W czym ten silnik? PS.: gdyby nie napisal, że Polski to by mi śmierdziało coś Eclipsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 demon silnik poprostu nie moge isc dalej niz pokazane jest dac ss? co robic help xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 demon silnik? podaj jakies info... czy to silnik w gm? czy jakis przyklad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 duzo o nim niewiem czekaj, zaraz dam edita z linkiem i info @edit jest to silnik demon pobrany z tad www.mmorpgmaker.yoyo.pl i ja poprostu nie moge zwiekszyc pola do edytowania w map editorze/ chodzenia w grze @edit Nazwa : Demon Opis : Przeróbka ED różni się tym że po polsku :D. Link SendSpace : KLIK klik czyli http://www.sendspace.com/file/x2akaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 to w ogóle jest silnik dla Game Makera? coś mi się wydaje że chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 pewno jest bo nie do tego to do czego? dac ss oco mi chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 daj screenshota, bo nie chce mi się przeczesywać tej strony. w GM 'mapki' są zakładce Rooms, wielkość danego rooma zmieniasz w zakładce "Settings" (width, height). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Pewnie eclipse, bo tam chyba była komenda /mapeditor. I to nie jest polski silnik, a także nie jest pod GM. Na stronie teeeeeeeeeej powinieneś znaleźć różne tutki dotyczące tego. Edit: Aha. Polska przeróbka. Edit2:I od Ellysium nie eclipse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 hmm ale ja mowilem ze jestem poczatkujacy niewiem ktory plik otworzyc w gamemakerze ss zara dam Elysium Diamond = ed! ss: http://img155.imageshack.us/img155/5805/demonengineig7.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Tego nie otworzysz w gm'iem, bo to nie jest silnik pod gm'a. Poszukaj sobie tutoriali Elysium Dimond. Tutaj raczej w sprawie Elysium, eclipse et cetera nie znajdziesz pomocy, bo nikt(hmm, prawie?) w tym nie siedzi. Tu raczej panuje negatywne nastawienie dla tego typu środowiska(oczywiście panuje tu tolerancja apropo tego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 szukasz pomocy na forum, które się zajmuje zupełnie innym programem. zapraszam na http://www.mmorpgmaker.yoyo.pl/forum/index.php zły dział, zła tematyka. zamykam :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi