Cruel_boy Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam! Otoz mam w spricie ustawiony origin na srodek ( rzecz pewna jesli sie chce dobrze obracac :) ) No i jest problem... daje image_angle zalozmy na 5. No i daje obiekt do rooma, wlaczam no i tak, obiekt obruci się tylko przez momencik, a pozniej sie zatnie. O co chodzi? Z Gory THX. Wiem ze n00buwskie pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Daj image_angle=90 i zobacz co się stanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Może image_angle+=5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 @kryniak: hahaha, ale smieszne wiesz? obiekt zniknie <_< @Yoda: THANKS!!! Zamykam Temat :) EDIT: Otwieram temat poniewaz chce jeszcze wiedziec jak zrobic, jezeli global.can wynosi 1, nacisne na obj_end to przechodzi do nastepnego rooma? A i jeszcze jedno co do tej sprawy. jezeli klika sie na obj_start, wtedy global.can wynosi wartosc 1, co pozwala grac ( Dotkniecie sciany, przegrana ), no i tak, jak daje start, to wtedy mi sie przenosi do nastepnego rooma i tak dalej i dalej. co zrobic? Zrobilem przechodzenie do rooma na klockach ( xD ), poniewaz nie wiedzialem jak napisac kod na myszke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Event Left Pressed obiektu obj_end: if (global.can==1) room_goto_next(); ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Dzieki Kryniak! Ten tamet juz na serio chyba zamkne ale chyba nic nie wiadomo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi