zalu Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 dzień dobry! potrzebuje grafy autobusu 20x20 kompletnie od góry (najlepiej żeby był paintowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek-1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Eeee tego sie chyba nieda zrobić a wogule czy autobus nie powinien byc prostokontny a nie kwadratowy ... A ja już myślalem ze zrobie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 ;x ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Snake wariacie, zapomniałeś o kołach i szybach! ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek-1 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 hmm w twoim jakieś dziwne te szyby :P . Zobaczymy co na to aurtol tematu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 szczerze: nie przypomina. Może jak by był dłuższy to wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek-1 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 To daj nam wymiary takie jak chcesz a nie 20x20 moze 30x60 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Brum, brum. =D EDIT Może taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 masz tutaj całkiem od góry myśle że ci się przyda http://zapodaj.net/36675343.jpg.html a przy okazji gdybym mógł spytać jaką gre robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Trzymaj: Pozwolilem sobie troche zmienic wymiary zeby on jakos wygladal i byl (badz co badz) prostokatem :) PS. Ciezko cos tak malego stworzyc :D EDIT: Tutaj troche poprawiony (z kolami) i jedne drzwi wejsciowe:D EDIT 2: Wersja z oknami: EDIT 3: Autobus szkolny: Nie wiecz czy pomysł z czarnymi oknami jest dobry, ale trzymaj: PS. Co to za problem zapisac ten obrazek na dysk i zmienic kolory? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 masz tutaj całkiem od góry myśle że ci się przyda http://zapodaj.net/36675343.jpg.html a przy okazji gdybym mógł spytać jaką gre robisz ? Mam w sygnaturce @Sirluki a dało by się go przerobić na szkolny? czyli żółty kolor czarne okna itd. EDIT a i sorry za tom miare faktycznie leprze są 30x60 ( ja tam mam kosmiczne problemy z tymi miarami ) - Sorki za dubla ale musiałem :crying: @Sirluki super dzięki już wklepałem do gm"a] jesteś w credis jak to "musiałem"? opcje "Edytuj" ci ukradli? połączyłem posty, ale następnym razem będzie warn. kamrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi