Lord Vayaa Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jesli dopisujecie mmo do waszego rpg to dziala wam to? Bo mi sie psuje od razu i nie wiem dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jesli dopisujecie mmo do waszego rpg ja kiedy dopisałem do "rpg" "mmo" plik dalej się otwierał - wziąłem zmień nazwę i zamiast 'rpg' wpisałem 'mmorpg'... A tak an poważnie - o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Nie chodzi mi o dopisanie nazwy tylko o dopisanie kodu mmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 No bo nie można se od tak, dopisać kodu mmo... Zwłaszcza jak się go nie rozumie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jak dopisze rpg do mmo to mii dziala a jak odwrotnie to nie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Nie ma czegoś takiego jak "dopisanie mmo do rpg" :| Trzeba od początku odpowiednio konstruować kod i umieć połączyć grę z wysyłaniem danych i innymi funkcjami mmorpg ;U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Dobra robie zwykle rpg z mmo za duzo pieprzenia sie :P zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi