Misiek999 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witajcie. Potrzebowałbym kilku grafik do mojego projektu, wpisze w autorach gry. Potrzebuję : czterech kolców w jednym obrazku skierowanych do góry ( 128 x 64 ) line ( 9 x 480 ) ok. 5 kolców w jednym obrazku skierowanych do dołu(65x32) Wprawdzie robi mi już jedna osoba grafiki ale chciałbym to trochę przyspieszyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Nie wiem czy to można nazwać liną ale może Ci się przyda :P PS. Dziwne rozmiary spritow masz w tej grze, ale cóż ... Jak znajdę czas to może ci narysuję jeszcze kolce (normalne). ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 kolce kolce, mogą byc włócznie? akurat mam gotowe? 2 posty nizej: pisalem ze wlocznie mam gotowe, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 grafiki są spoko. copoconaco, twoje kolce sa dobre ale za duzo kolorow jak na moja gre :P dziwnie tak ta lina wyglada obok Twoich kolcow xD ale chyba je wykorzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Mowisz kolce,kolce ale to już przesada to wygląda jak,jakieś miecze ... Wystrugam dla ciebie kolce tylko pytanie misiek czy maja być zaspojone do siebie? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 tak wystrugaj zespolone xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zrobiłem coś w stylu kolców :) Być może kolców to to nie przypomina, ale jakieś pale już bardziej. Zawsze możesz zmienić kolory, tak aby odpowiadały "stylowi graficznemu" gry :D 1: Jeden kolec, jeśli ci się przyda to możesz je ustawić tak, aby pasowały do widoku. 2: Kilka, coś w stylu przepaści :) 3: A to z widoku al'a Prince of Persia :) @DOWN Hehe, może rzeczywiście :) Drobna poprawka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 no... mogly by byc bardziez zaostrzone, teraz wygldaja jak czopki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Sirluki - kolce idealnie wygladaja w mojej grze xD jak bys mial czas to wykminił byś mi od czasu do czasu jakas graficzke ?? wyslal bym ci wtedy pm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Sirluki - kolce idealnie wygladaja w mojej grze xD jak bys mial czas to wykminił byś mi od czasu do czasu jakas graficzke ?? wyslal bym ci wtedy pm ? Pewnie, z miłą chęcią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi