1pietras Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 polecenie=get_string('komenda','') [...] if polecenie=string('/my_x[')+n+string(']') player.x=n(liczba) Wpisałem to, bo chciałem w grze wpisać player.x, ale: 1. Wyskakuje błąd:"Wrong type of arguments to +" i od jakiegoś czasu nie wiem o co chodzi 2. Wydaje mi się, że te polecenie nie pójdzie prawidłowo czy wie ktoś jak zrobić, abym mógł wpisywać:/my_x[22] i te 22 było w x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 if polecenie='/my_x['+string(n)+']' string() dales nie tam gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pietras Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 1.Teraz już to nie wyskakuje :] 2. n nie ma liczby, którą podałem. Może masz jeszcze jakiś sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 2. To zalezy jaki masz kod na ustalanie n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pietras Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ten kod na ustalenie 'n' masz na górze, ale wydaje mi się, że jest zły. Mógłbyś mi dać kod, przykład albo coś na ustalenie tego 'n' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi