Matt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam, stworze dla kogos grafike , maxymalny wymiar 64x64. Glownie raczej robie rzeczy do RPG(jakies szafki, telewizory, klucze, potiony, kursory itp.) tutaj macie 2 moje szybkie prace : Kursor Taki sobie kosmiczny telewizorek ;)) btw. Robie to aby sie podszkolic , moje grafiki nie sa dobre, ale moge pomoc komus kto nie potrafi zrobic zadnej grafiki to swojej gry i uzywa tej z gm(co juz jest jak dla mnie nudne) thx, Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Czyli mowimy tu? Tak? No to: Jakies dzbanki kubki, nie wiadomo co, kieliszki i butelki w rozmiarze do 20x20 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 dobra biore sie za to :P zaraz dam edita jak skoncze ^^ EDIT: Ogladam wlasnie Brazylia-Ekwador, jak sie skonczy to Ci narysuje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 A jam cię prosić o... zielonego małego smoczka :) Taki zielony z czarnymi rogami czy co? Takie wiesz na grzbiecie smoka kolce czarne. Nie musi być animacja :P. Z góry ThX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Mógłbyś mi narysować potwora o wymiarach 60x60 ?Potwór od góry ma być, obrócony w dowolnym kierunku (ja go będę obracał później w 4 kierunki).Co do wyglądu mogą być podobne do tych z Painkillera, link do screenów http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=1086.Możesz zrobić pare :) Proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 djadam 5 : Podaj prosze wymiary piotrex: ten potwor to cos jak do rpg czy do platformowki? thx, Matt. EDIT: Nie mialem pomyslu na ten dzbanek w wymiarach 20x20 ;P ale moze Ci sie spodoba(jak nie to pisz, co mam poprawic itp. to sprobuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jakies dzbanki kubki, nie wiadomo co, kieliszki i butelki w rozmiarze do 20x20 A ten co zrobiles jest ok :P I nie musi byc koniecznie 20x20, tylko do 20. #Down Obojetnie :P PS. Wiem ze w regulaminie pisze zeby nie odpowiadac na dolne posty ale nie chcialem pisac posta w ktorym jest 1 slowo :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 oki, po obiedzie wezme sie za reszte ;)) btw. Te kubki to maja miec jakies wzorki itp. czy jak? ;)) thx, Matt. EDIT: Moge zrobic tez np. roznego rodzaju platformy do gier platformowych : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rookia Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Sluchaj potrzebuje duzo grafiki i jesli moglibysmy to zalatwic w cywilizowany sposob typu skype/gg (bo to jest nabijanie postow pozatym gra ma byc troche w tajemnicy robiona...) wiec podaj gg/skype lub wymysl gdzies gdzie bedziemy mieli private tak jakby.... nie na forum.... Oczywiscie za pomoc w grafice otrzymasz credit i moze okolo 10 zl zaplaty (poniewaz grafiki jest ,dosc duzo)... Pozdrawiam i prosze to moje gg:10360771 i skype: eltohmer_gd wiec pisz, dzwon itp.... Ps.szuakm jeszcze jednego grafika poniewaz tego jest duzo ;/ co nie znaczy ze nigdy nie skonczymy;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Po 1. Mowilem ze robie grafike za free. Po 2. Moze okresl jaki jest rodzaj grafiki itp. bo tekst typu "potrzebuje duzo grafiki do mojej tajnej gry" nic mi nie mowi i nie wiem czy bede w stanie wykonac dane grafiki. thx, Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ładna, ozdobna róża wiatrów. 64*64 Wypisane osiem kierunków ma być. Klimaty fantasy. 4 smocze głowy(niebieska, czerwona, biała i czarna). Do 64*64. Dwie zwrócone w lewo, dwie w prawo. Chodzi o to by były ozdóbkami na narożnikach obrazu. 1 góra, 2 góry i 3 góry. Izometria. 32*32 każdy obrazek. W przypadku trójgórza najwyższy szczyt niech ma ośnieżony czubek. Rodzaj gór: skaliste. 1 drzewo, 3 drzewa, zagajnik. Izometria. 32*32 każdy. Rodzaj drzew: liściaste. Miło by było gdyby była także wersja ośnieżona oraz jesienna drzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 o0 spokojnie, jutro zobacze co da sie zrobic bo jestem od rana na kompie ;P thx, Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Matt, szukam grafików do gry mmorpg... Widze, że twoje prace są piękne ale teraz potrzebuje "BOHATERA"(widok jak w tibi BLE) Rozmiar: 40x60 Jeśli chcesz możemy współpracować (ale oczywiście CREADITS) Poczytaj sobie tutaj: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9228 @PS: Jeśli chcesz reszte moich zapotrzebowań :P to pisz na gg:1224801 (jestem na niewidoku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Matt, juz nie musisz o tego smoczka :) tym razem o cos łatwiejszego :) Umiesz robic dobre napisy? bo cie prosze o... napis game over, 200x200 rozmiar, czerwona obramowka ( linia w napisie, no nie wiem jak powiedziec ) a wypelnienie kazdej litery, biale :P prosze bardzo :) EDIT & Off: Matt, nie dręczy cie to pisanie ciągle thx, Matt, thx, Matt... :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 kazdy ma swoj podpis ;P co do tego napisu to pomysle :P thx, Matt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Matt, Matt pewnie nie widziałeś mojej prośby... Weź se popatrz wyżej 2 posty (^^,) Thx, RPGCreator xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 @DejaDam5 Wiem, wiem, specyfikacja się kompletnie nie zgadza ale może ci się przyda xD http://img165.imageshack.us/img165/7117/gameovermn8.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi