Skocz do zawartości

Zrobie grafika do wymiarow 64x64

Matt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

stworze dla kogos grafike , maxymalny wymiar 64x64. Glownie raczej robie rzeczy do RPG(jakies szafki, telewizory, klucze, potiony, kursory itp.)

tutaj macie 2 moje szybkie prace :

kursorft3.gif

Kursor

ultramonitorqe0.gif

Taki sobie kosmiczny telewizorek ;))

btw. Robie to aby sie podszkolic , moje grafiki nie sa dobre, ale moge pomoc komus kto nie potrafi zrobic zadnej grafiki to swojej gry i uzywa tej z gm(co juz jest jak dla mnie nudne)

thx, Matt.

Mógłbyś mi narysować potwora o wymiarach 60x60 ?Potwór od góry ma być, obrócony w dowolnym kierunku (ja go będę obracał później w 4 kierunki).Co do wyglądu mogą być podobne do tych z Painkillera, link do screenów http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=1086.Możesz zrobić pare :) Proszę :)

djadam 5 : Podaj prosze wymiary

piotrex: ten potwor to cos jak do rpg czy do platformowki?

thx, Matt.

EDIT:

Nie mialem pomyslu na ten dzbanek w wymiarach 20x20 ;P ale moze Ci sie spodoba(jak nie to pisz, co mam poprawic itp. to sprobuje)

dzbanekxn0.gif

Jakies dzbanki kubki, nie wiadomo co, kieliszki i butelki w rozmiarze do 20x20

A ten co zrobiles jest ok :P I nie musi byc koniecznie 20x20, tylko do 20.

#Down

Obojetnie :P

PS. Wiem ze w regulaminie pisze zeby nie odpowiadac na dolne posty ale nie chcialem pisac posta w ktorym jest 1 slowo :o

Sluchaj potrzebuje duzo grafiki i jesli moglibysmy to zalatwic w cywilizowany sposob typu skype/gg (bo to jest nabijanie postow pozatym gra ma byc troche w tajemnicy robiona...) wiec podaj gg/skype lub wymysl gdzies gdzie bedziemy mieli private tak jakby.... nie na forum....

Oczywiscie za pomoc w grafice otrzymasz credit i moze okolo 10 zl zaplaty (poniewaz grafiki jest ,dosc duzo)...

Pozdrawiam i prosze to moje gg:10360771 i skype: eltohmer_gd wiec pisz, dzwon itp....

Ps.szuakm jeszcze jednego grafika poniewaz tego jest duzo ;/ co nie znaczy ze nigdy nie skonczymy;p

Ładna, ozdobna róża wiatrów. 64*64 Wypisane osiem kierunków ma być. Klimaty fantasy.

4 smocze głowy(niebieska, czerwona, biała i czarna). Do 64*64. Dwie zwrócone w lewo, dwie w prawo. Chodzi o to by były ozdóbkami na narożnikach obrazu.

1 góra, 2 góry i 3 góry. Izometria. 32*32 każdy obrazek. W przypadku trójgórza najwyższy szczyt niech ma ośnieżony czubek. Rodzaj gór: skaliste.

1 drzewo, 3 drzewa, zagajnik. Izometria. 32*32 każdy. Rodzaj drzew: liściaste. Miło by było gdyby była także wersja ośnieżona oraz jesienna drzew.

Matt, szukam grafików do gry mmorpg...

Widze, że twoje prace są piękne ale teraz potrzebuje "BOHATERA"(widok jak w tibi BLE)

Rozmiar:

40x60

Jeśli chcesz możemy współpracować (ale oczywiście CREADITS)

Poczytaj sobie tutaj:

https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9228

@PS:

Jeśli chcesz reszte moich zapotrzebowań :P to pisz na gg:1224801 (jestem na niewidoku)

Matt, juz nie musisz o tego smoczka :) tym razem o cos łatwiejszego :) Umiesz robic dobre napisy? bo cie prosze o... napis game over, 200x200 rozmiar, czerwona obramowka ( linia w napisie, no nie wiem jak powiedziec ) a wypelnienie kazdej litery, biale :P prosze bardzo :) EDIT & Off: Matt, nie dręczy cie to pisanie ciągle thx, Matt, thx, Matt... :P ?