Damianx Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Od jakiegoś czasu samoczynnie pojawiała mi się w historii strona superiorads.biz/bc/123kah.php Na początku nie zwracałem na to uwagi, ale ostatnio nie mogę sobie nawet w nic pograć, bo co dwie minuty wywala mi grę na pulpit. Ta strona chyba cały czas się sama uruchamia. :blink: Nie wiem co robić... W historii komunikat który jest na stronie która się uruchamia wygląda tak: Error - Ads need to be loaded from adcode, if you keep getting this error contact your account rep. Może ktoś z was wie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Przeskanuj antywirusem np. avastem bo to jest adware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Już skanuję. Mam nadzjeję że znajdzie co trzeba. Już skanuję. Mam nadzjeję że znajdzie co trzeba. Edit: O kurczę ten error to jedna z 10 stron które mi się uruchamiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dzięks, problem rozwiązany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 No ale nie jest to powód do doubleowania -.= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi