Grela Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Poszukuje demówki gry Re-volt 2: Pocket Rockets wujek google nie pomógł a wiem że jest taka gra bo czytałem na angielskich stronach a nigdzie nie znalazłem demówki a widziałem na jednej stronie że ktoś się chwalił że grał w tą część. Pomóżcie :) Nie moge dać do przypiętego tematu bo nie ma tam słowa "gier" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Może po prostu nie było demówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 No dokładnie, może nie ma wersji demo tej gry bo nigdy takowa nie wyszła oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Wyszła wyszła są infa na angielskich stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 polecam dark****.pl Warn! Podawanie linków do stron warezowych jest zabronione ( regulamin ). Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Jak chcesz djadam mi podawac to juz na gg albo na privie(chyba ze tez zabronione) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Na poczatek polecam znaleśc se tłumacza do języka Angielskiego,bo jestem pewien,że Twój angielski nie stoi na wysokim poziomie.Stwierdzam to po Twojej ortografii(Polskiej).Wtedy jak będziesz pewny,że takowe demko istnieje - napisz.Postaramy się pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi