GMcliker Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam jak można zrobić wroga 3D? Np. jakiegoś potwora.Próbowałem na wszystkie sposoby i znaleźć nie moge. Prosze o pomoc.(mam zarejestrowaną wersje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 1. model szkieletowy na podstawie bryl gmowych i odpowiednich transformacji 2. konwersja 3ds, obj, lub innych Marzipanem i ladowanie do gm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Co? Nie rozumiem mam zrobiony background wroga ale jak zrobić że jest to np. czołg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 musisz zrobic jego model za pomoca - d3d_model_create(), dodac ten model, np. ladujac z pliku *.mod - d3d_model_load(), potem tylko rysowac model - d3d_model_draw(). Po wiecej informacji zapraszam do helpa, dopiero zadaj konkretne pytanie a byc moze uzyskasz wyczerpujaca odpowiedz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja robię tak: 1) Robię model w Anim8orze (www.anim8or.com) 2) Zamieniam rozszerzenie przez Marzipana 3) Postępuje tak jak mówił PsichiX :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi