Paqoo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Stworzylem gre na silniku racera, ale nie zdziała mi. Mam zmienne IP dlatego użyłem No-Ip. Wpisuję w globalmuip(czy jakoś tak się to w skrypcie nazywa) adres no-ip i przy ładowaniu się gry wyskakuje bug, że nie ma takiej zmiennej jak adres no-ip. :boxed: O co chodzi?? Pomożecie? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Utwórz zmienną adres no-ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Rzeczywiście.. Po prostu trzeba to w zmiennej schować bo to nie cyferki.. Mądrze! Mam nadzieję, że zadziała.. :bye1: Jak się okazuje kod spisał się dobrze!!! I nareszcie mogłem odpalić gierkę! Bardzo dziękuję! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi