MAK Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Moja gra wczytuje się dość szybko ale zaraz po wczycie przez bardzo długi czas jest ciemny ekran nim włączy się gra. :angry: Liczę że to się da szybko naprawić bo odechciewa mi się czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Złap chomika, wypruj mu flaki i ułóż je w krztałcie pentagramu pod monitorem, zapal kadzidełko i po kłopocie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Złap chomika, wypruj mu flaki i ułóż je w krztałcie pentagramu pod monitorem, zapal kadzidełko i po kłopocie.... No tooooooo masz poczucie humoru. Czy mniejsza rozdzielczość by mi pomogła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zoptymalizuj grę i powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Pewnie ładujesz grafiki z zewnątrz :rolleyes: też tak mam w Islandzie ;p A jeśli to nie to, to nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 ładujesz/korzystarz z mp3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi