Rookia Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Nie wiem jak zrobic przyblizenie z celownikiem jak w cs'ie do snajperki (grafika 2D) prosilbym odrazu celownik. Polega to na tym, że ludzik stoi w miejscu i przy nacisnieciu dowolnego klawisza i odrazu sie przyblize do celownika i to tez nie wiem jak zrobic prosze o riposte od kogos ;/ :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 ustawic wystarczy view_object na obiekt celownik i zmniejszyc width i height viewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 prosze o riposte od kogos ;/ :jezor: Twoja stara! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ludzie, co jest takiego smiesznego w tym glupim dziecinnym tekscie 'Twoja Stara'? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Nic. Ale niekiedy sprawdza się jako riposta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamosca Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Jak chcesz kogos obrazic to pisz np. Twoja stara to kopara lub cos podobnego. takie ten teges. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Mega smieszne... ale sie usmialem, ale fakt, riposta to z tego ci mi się wydaje cięta (ale nie konieczine) odpowiedz mająca na celu "zagiecie" przeciwnika w dyskusji. Jakoś mało normalnie mi takie zdanie wyglądało "mam problem taki i taki prosze o riposte" WTF XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Twoja matula. A tak pozatym to zmniejsze view_hview i view_wview, niekoniecznie w tej kolejności, twoja mać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi