zalu Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 witam doładowałem sobie RAM i pozwoliłem sobie zamucić w Wiedźmina lecz mam problem otóż jestem na bagnach nieopodal Wizimy muszę przeprowadzić dziadka do kapliczki lecz po drodze spotykam jakieś chwasty wiecie takie rośliny wyrastają z ziemi wysokie do nieba ( a głupie jak trzeba ) więc jak je pokonać pokonać ???????? z góry : THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 bierzesz i bijesz, styl mocny, miecz zelazny.. na początku ciężko z nimi, potem bedzie latwiej rozpykać. Wypij jakieś eliksiry, najlepiej jaskółke i wilka?(nie wiem czy dobrze pamietam) @faktycznie, srebrny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 myślisz że nie próbowałem od świtu waliłem żelaznym a do zmierzchu srebrnym mieczem a później cały czas igini i yrden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Na hardzie miecz może nie dawać rady (swoją drogą - srebrny na potwory, nie żelazny). Osobiście polecam używanie znaku Igni i ewentualne uciekanie, żeby się zregenerować. W ogóle znak Igni wymiata kompletnie wszystko ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 spróbuje nawalać z godzinę igini a propos gdzie on ma pasek życia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 to musisz znaleźć ten znak ognia jak walniesz to odrazu sie jaraja xD tylko nie pamiętam gdzie jest kamien... xF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 mam ten znak a kamienie są w takiej krypcie z ghulami jak co to do Mikula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Taaak igni to lekka przesada, kościeja zbijesz znakiem igni bez draśnięcia... Tak jakby pora dnia nie robi różnicy jaki miecz trzeba urzywać. W tym nalezy kierować sie opisem potwora w bestiariuszu. Puszczyk, Jaskółka, Zamieć - szybsza regeneracja energi, regeneracja hp, wieksza szansa na uniki. Znajdz miejsce MOcy i sie podłąduj. Miecz żelazny, styl silny i powinienes wyrwac chwasta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 ej co w ogole daja miejsca mocy? sam osobiście znaków prawie nie używam. Napierdzielam za to mieczami jak p*****y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 miejsce mocy zwiekrza sile wszystkich znakow jesli dobrze pamietam to o 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 łooooooo Ale była rzeź chwast nawet mnie nie drasnął ja jego też wychlałem z jakieś pięć eliksirów i kicha nic stał chwast jak nowy aja się bujałem ( przez przypadek kliknąłem na jakiś dobry alkohol ) tego dziadostwa załatwić nie idzie :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 no wiesz przy pierwszych wizytach na bagnie to poprostu zajmowalem z gory upatrzone pozycje przy spotkaniu z roslinka, nabij pare leveli podciagnij styl silny i znak igni a rozwalisz drania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 ej a wie ktoś moż egdzie chowa sie ten elf szefu Scoate'l, w misji "bez przebaczenia" jak trzeba sobie skołować sojuszników? W poradniku napisane na bagnach, dziennik zaznacza na mapie gaj druidów a ja tam łaziłem w różnych porach dnia i nocy i nie mogłem go zastać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 a zagladales do obozu wiewiórek tego na NE od wiezy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 hmm wydaje mi sie że tak, ale nie dam sobie ręki uciąć. spojrze jeszcze raz, chocia wydaje mi sie ze nie było tam wiewiórek odkad sie 3 akt zaczał ..a tak offtopicowo dodam ze ta gra mimo ze ma sporo wkurzającyh motywów wkręciła mi zajawke żeby jeszcze raz przeczytac całą sage.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 możesz pobiegac po gaju druidow z wcisnietym alt-em, powinno wyswietlic nazwy wszystkich NPC w zasiegu, moze siedzi gdzies pod krzakiem i go niewidac... pozatym on w akcie III nie mial byc w domu Vivaldiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 hmm z altem biegam non stop prawie, chocby zeby krzaczki zbierać :) a wiesz co ze nie wiem? moze faktycznie u vivaldiego siedzi, tam nie byłem, dzięki za rade :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 denerwują mnie takie tematy w tym dziale jakieś gadkie o ...to tak jakbyn pytał jak załatwić cepa z manhunta boli mnie to te tematy to dla mnie SPAM To nie odwiedzaj Valhalli, ten dział jest od tematów w tym stylu. Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Dałem sobie spokój z tymi Echinopsami porostu zwiewałem jak który wychodził . A teraz Shani nie chce mi dać wynagrodzenia za jaskółcze ziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 nagrodą nie jest pozniejsza popijawa u shani? (... a idz idz ale jak cie zakłuje szpikulcem do lodu...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 kolega mówił że to będzie tak jak z tym najlepszym kulawym łóżkiem w Kaer-Moren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Dać kopa w pupę roślince i gotowe ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi