Yoda Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Rofl - tylko tak dalej a zrobisz całego RPGa :D Ino czekać na wysyp erpegów! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dziwny ten silnik jakis. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Też tak myślałem. Mógłbym umieścić jakiś minibłąd, którego przerabiacze nie mogliby usunąć. Tylko, że... błąd się wyświetli i wykminią gdzie trzeba go naprawić. @Marrac: Heh... Zastanawiałem się czy dodać rozmowę z wyborem zakończeń, ale to dla jednak zbyt trudne. Gdybym wiedział jak to zrobić tablicami (kolejkami tego raczej zrobić się nie da...) @Pablo: Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Możesz zrobić różne środki lokomocji np: Statek, statek powietrzny, statek powietrzo_podwodny, smok Hiryuu(lata, ale nie może przelecieć nad górami), czarny chocobo(przelatuje nad wszystkim, ale ląduje tylko w lesie), żółty chocobo(biega, może biegać po rzekach, co się może przydać do questów). Możesz też zrobić abilities np.: hidden passage, który jeśli będziessz posiadał to będziesz widzieć tajne przejścia. EDIT: Jeszcze mógłbyś zrobi spelle ala avathary. Link pomocniczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zrob levele broni ze np: luk zwykly ma 2 obrazem na lvl 1, na drugim sie mnozet przez dwa wiec 4, i tak dalej i dalej, i moze az do dziesiatego i w ogole... i tak przekroczyles skale ocen, a ze nie moge dac 1504590492089 to musze dac 5 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 ujdzie, ale newbiego niczego nie nauczy, a takiego, co już trochę siedzi - tym bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 a mi sie wydaje ze lepsza by byla z tego gra niz przyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Bardzo dobry przykład 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 @propaganja: Wiem, wiem... Więc już nic nie zmieniam, a skupię się na wyjaśnieniu całego przykładu. Gdyby pojawiły się pytania o system dialogów i ekwipunku - zrobiłem już ze 3 razy i 4 raz mi się nie chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilar36 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 chcialem sie czegos przyczepic ale nie ma do czego... 5/5 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi