marcinek030 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Siemka szukam kogos kto pomoze mi sie nauczyc tworzyc gry w game maker i podstaw c++ Moge ewentualnie wyslac jakiegos smsa lub cos innego w zamian za pomoc Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Zaznajom się z regulaminem, bo złamałeś jego dziewiąty punkt. Za następnym razem zakończy się to ostrzeżeniem. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 heh, ja bym cie nauczyl, ale... o co ci chodzi z tym sms :boxed: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nie podal numeru to jak ma byc sms :P a jak chcesz nauczyc to zwroc się do Mistrza-Tymona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jemu chodzi że może wysłać sms z zapłatą dla kogoś za pomoc. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek030 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 no wlasnie Pasterz wlasnie o to mi chodzilo pomoc juz znalazlem do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi