Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Chce wejsc na moja strone: www.sarts.yoyo.pl Ale jak na nią wchodzę to mi przekierowywuje na google.con ma IE jakoś Marek wchodzi( ma firefoxa) byl jeden powod-shackowanie. Strona zostala zreperowana i udalo sie uratować strone przed tym tez wchodzilo tylk na google teraz tez. W czym moze być problem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 z tego co wiem to z czyjąś pomocą sam sie zbanowałeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Hmm...qurde!Moze grzebanie w plikach strony coś da??Zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 podpowiedzialbym ci jak zabezpieczyc stronke, ale... nie zrobie tego. powod - pora bys nauczyl sam troszczyc sie o swoj biznes, poszukaj na googlach o zabezpieczaniu stron itp. bo wiecznie dzieckiem nie mozesz byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Po prostu na przyszłość: Nie używaj PHP-Fusion :D. PS: To nie ja ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 To jest extreme fusion. Znalesli pewnie exploita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Może pogrzeb w bazie danych ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Gdzie jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 A może sam wykorzystaj podpowiedź i poszukaj? Zresztą, prowadzić serwis i nie wiedzieć gdzie się ma bazę danych, phi. Weź nie osłabiaj ludzi :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jak nie radzisz sobie z tym CMSem - zrób nową stronę w html. Albo przerzuć się na phpBB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Gdzie jest?? I dziwić się, że Ci zhackowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 ludzie! masz na koncie yoyo.pl baze danych wraz ze strona i edytor... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 JUŻ WIEM. EDIT: Weszłem i co mam zrobić. Zeby odbanować moje IP?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 To trzeba było już na początku wiedzieć -.- @up: Znajdź tam tabelę fusion_banlist, kliknij [Przeglądaj], wyszukaj rekord z twoim IP i go skasuj. EDIT2: Ja bym proponował zrobić stronę na innym CMS-ie, bo ze statystyk wynika, że 0 zarejestrowanych użyszkodników jest. Mnie też ten PHP-Fusion wkurza, dlatego robię własnego CMS-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi